Schreuder & Co is een onderneming waarvan de wortels teruggaan naar 1876. Een boeiende en rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven hebben.

De kernactiviteiten hebben van oudsher gelegen in handel en dienstverlening met industriƫle afnemers. Door de jaren heen heeft het bedrijf de tand des tijds doorstaan. Het bedrijf bleek juist onder moeilijke omstandigheden uiterst wendbaar te zijn, zich aan te passen aan de veranderde omstandigheden en zich altijd op nieuwe kansen te richten. Die pioniersgeest is altijd behouden gebleven.

Sinds 2000 adviseert en begeleidt Schreuder & Co aangaande 'design deursystemen'. Inmiddels hebben we een goede naamsbekendheid opgebouwd bij architecten, binnenhuis architecten, interieur (project) bouwers en aannemers. We hebben bewezen een betrouwbare 'keten partner' te zijn die een win-win situatie als doel nastreeft.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid met oog voor ondernemerschap behoren tot de cultuur en verbindende kernwaarden van onze onderneming. De focus ligt op de lange termijn met continuĆÆteit als belangrijk doel. Winst kan nooit het enige doel zijn, dat komt automatisch als resultaat en beloning voor de geleverde inspanningen.

Vanuit dit startpunt gaan wij de uitdaging aan om samen met u als opdrachtgever iets moois tot stand te laten komen.